Jump to content
Sign in to follow this  
mroschk

AIRAC cycle in Status on Client PC

Recommended Posts

Hello,

 

i run sometimes the client on my Lenovo Pad, WIN7 installed.

All works fine on the Client whicht runs on the Laptop. But the client on the Tablet shows AIRAC cycle in Yellow under Status on the right side.

Also on the Tab under "UTLIS->AIRAC Dates" are nothing listed, bt on the Client on the Laptop there are the AIRAC Cycles listed.

But i did nothing different on the Laptop vs Tablet, also the settings are the same.

New and last Airacs i have only to install on the Server PC or am i wrong?

 

What can be the reason?

 

Thx

Matze

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Matze,

 

20 hours ago, mroschk said:

the client on the Tablet shows AIRAC cycle in Yellow

It seems that the database files on this tablet are not in accordance with the data files on your laptop.

Will the database files be updated when the Client is starting? You may force this by removing all files from the "Database" folder in the Client's data folder, before you start the Client.

 

20 hours ago, mroschk said:

New and last Airacs i have only to install on the Server PC or am i wrong?

That's correct. AIRAC cycles must only be installed on the Server's computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, mroschk said:

Hello,

 

thanks for the reply.

Where can i find that folder?

It seams not in the Application directory.

 

Matze

Of course not! ? it is to be found where it belongs To: in the documents section: C:\Users\<Username>\Documents\AivlaSoft\EFB2\Server\AIRAC. There are 2 sup-paths for each NavdataPro and Navigraph. The installers/updaters of these products will find the installation path by their own parameters. There is no need for manual intervention.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

@lonewulf47

I am taling about the Client, not the Server.

 

But i have a bit of Fear to say that :-)

As of any ( unknown ) Reason, the Clock at the Tablet was set to Januar 207...i dont know why... 

 

I am sooo sorry :-)

 

Matze

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, mroschk said:

@lonewulf47

I am taling about the Client, not the Server.

 

But i have a bit of Fear to say that :-)

As of any ( unknown ) Reason, the Clock at the Tablet was set to Januar 207...i dont know why... 

 

I am sooo sorry :-)

 

Matze

The transferred data are also where they belong in the documents section of the Client: C:\Users\User\Documents\AivlaSoft\EFB2\Client\Database

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...