Jump to content
Duffer 6

Run as Administrator not working

Recommended Posts

Though there was no major problem installing my Aivla Soft EFB v2 last year, for some reason I'm currently unable to reinstall now. Simply stated the issue is that my "Run as Administrator" has somehow escaped and for the life of me I've been unable (or I'm not wise enough) to replace it. My concern is that should I continue to find a solution online I may be opening myself to some form of corruption/malware. Question: So now my issue is that I'm totally unable to effectively reinstall the system. Is there some way I can avoid this problem? I would greatly appreciate any and all suggestions on how to resolve this problem. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello ??? (according to the Forum Rules, please sign your posts with your real first name. Thanks)

 

Maybe one of the latest Windows Updates has changed your system. Maybe its something with the UAC, or permissions in general?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...