Jump to content

Recommended Posts

19 minutes ago, jodle said:

On EGPH there is no ILS procedure in EFB.
I was writing about it in navigraph forum: https://forum.navigraph.com/viewtopic.php?f=20&t=8380

Hi Lukas,

 

I cannot read your post in the Navigraph Forum as I have no login. Nevertheless I see both ILS 06 and 24 on my install.What EGPH scenery do you have installed? Maybe a problem with your scenery?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, it's difficult to say. FSAerodata obvioulsy does not provide all necessary information. In the standard database all ILS' of EGPH are present. You may also check the sorting order of all scenery entries. I take it that you use ORBX central for priority layering. I have no idea how it handles FSAerodata in that context. I just see in your first screenshot that the FSAerodata files are above the EGPH installation of ORBX thus possibly inhibiting proper display of the contents of the original EGPH bgl from ORBX.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Disabling FSAEROdata - solve problem. BTW thx for interest and support. Writing them about problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, jodle said:

Disabling FSAEROdata - solve problem. BTW thx for interest and support. Writing them about problem.

Hi Lukas,

 

Thanks for reporting. I was hoping that someone else using FSAerodata would give a comprehensive answer here, but obviously noone was around 😀 We have been facing a few problems with FSAerodata, but so far all could be sorted out. My guess is that it is imperative to know about proper layering of all FSAerodata files in respect to the other airport BGLs. I have checked the Airport BGL of EGPH in my own install. It shows all ILS's at the proper place.

Share this post


Link to post
Share on other sites

After updating AIRAC to 1912 on EGPH there is only NDB 06 no ILS. Any idea? [EDIT] rebuild database - solve problem ;-)

Adnotacja 2019-11-07 214639.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have Orbx Edinburgh and have just updated Aivlasoft to the latest version, but I am having the same issue with no ILS.  I am also running 1912 Airac.  I have tried rebuilding the database twice but the ILS is still not showing up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...