Jump to content
bobsk8

Ran latest update, weather way off and landing Arpt

Recommended Posts

Not sure if this is relevant, but I ran latest EFB ( server and client) update this morning. Shooting approach to KMSY, MY ATC program ( PFE) had the correct wind  070 at 9mph, and so did AS 16. The wind indicated in EFB was showing 270 at 12 knots. I have never had this happen before. Any ideas ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, bobsk8 said:

Not sure if this is relevant, but I ran latest EFB ( server and client) update this morning. Shooting approach to KMSY, MY ATC program ( PFE) had the correct wind  070 at 9mph, and so did AS 16. The wind indicated in EFB was showing 270 at 12 knots. I have never had this happen before. Any ideas ? 

Hi Bob,

 

In any case this has notrhing to do with the update as there were no changes at all in this subject. So it might be a hiccup within the data transfer between AS16 and EFB. Have you tried the "refresh" key on the settings page". Other than that I don't have any other explanation as I work daily and on a regular basis with ASV4 and ASXP without any glitches. Sometimes also a restart of ActiveSky can help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...