Jump to content
Sign in to follow this  
ctstech25

Update EFB 2.0 Client 78, Server 61

Recommended Posts

Having issues with update... networked 2 computers, client updated fine after update message to build 78, server is not.  message comes up saying an update is available build 61 for server, popup asks if i want to update, answer yes and the files all look like it is working, get successful completion of update message but when starting server, window still says build 59.  I had the same issue with update server 60... any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello there!

As we like to help human and not alias, please tell us your name first according the forum rules (https://forum.aivlasoft.com/topic/2522-forum-rules-read-before-post/).

 

You are updating now from #59 or #60? Are there any error messages presented? Do you maybe have an anti-virus software running interfering with the installation?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/6/2018 at 2:49 PM, KiloJuliett said:

Hello there!

As we like to help human and not alias, please tell us your name first according the forum rules (https://forum.aivlasoft.com/topic/2522-forum-rules-read-before-post/).

 

You are updating now from #59 or #60? Are there any error messages presented? Do you maybe have an anti-virus software running interfering with the installation?

I am still at build 59.. tried to update to build 60 and got same results.  program looks to be updating and gives log files that say its updated but starting program still shows build 59 in window... i have all virus protection shut down while updating.

 

Thanks for reply

Norman Henderson

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Norman

You should be able to update from #59 directly to #61 now as this is the latest version. Can you check that there is no exe file in the folder Documents\AivlaSoft\EFB2\Client\Updates? What version does the latestVersions.txt in the very same folder show?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jonas,

 

Thank you for your assistance... I finally figured it out... The update does not replace my desktop shortcut icon and so my old icon was pointing incorrectly, deleted old shortcut and created new and it is now working correctly... thanks again

 

Norman Henderson
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×