Jump to content
Sign in to follow this  
Uwe

P3DV4.4 Simplecam

Recommended Posts

Hi,

 

 

after installing P3DV4.4 simplecam is doing Nothing. I can start the configurator. I have deleted the key assignments and will create new assignments. But when i start with 1 camera Position and will move the camera with arrrows- Nothing happened.

In the Task bar the Symbol is visible. Means simple cam started correct, but has no Access to P3D??

 

regards

Uwe

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, Uwe said:

Hi,

 

 

after installing P3DV4.4 simplecam is doing Nothing. I can start the configurator. I have deleted the key assignments and will create new assignments. But when i start with 1 camera Position and will move the camera with arrrows- Nothing happened.

In the Task bar the Symbol is visible. Means simple cam started correct, but has no Access to P3D??

 

regards

Uwe

I work with SimpleCam on P3DV4.4 without problems. Make sure SimConnect is properly installed. No need to delete key asignments.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

thanks for Feedback, now is working. I changed Nothing. Restart 2 times P3D and now is working fine.

 

Thanks

Uwe

Share this post


Link to post
Share on other sites
48 minutes ago, Uwe said:

Hi,

 

thanks for Feedback, now is working. I changed Nothing. Restart 2 times P3D and now is working fine.

 

Thanks

Uwe

Great to hear that things are sorted out 😃 Thanks for updating.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×