Jump to content

Recommended Posts

I just bought SimpleCam (last version). Am I right that this program doesn't work with P3Dv4.3? Pressing any key doesn't move anything in my cockpit...

KR

Turambar

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problems here. I don't see any reason why it shouldn't work with P3D V4.3. Most probably a SimConnect problem that happened during your update. I have here two different systems updated to V4.3 and SimpleCam is still working flawlessly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

doesn´t work be me either since i installed P3DV4.3, have the same Problem as Turambar

With the FSLabs A320X the Cameras work, with the neu FSLabs A319X the cameras doen´t work.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

My Simple Cam worked flawlessly in P3Dv4.2, but like Turambar and Raymond, it doesn't work in 4.3. 

 

Jlund

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/3/2018 at 11:27 PM, euf2000 said:

doesn´t work be me either since i installed P3DV4.3, have the same Problem as Turambar

With the FSLabs A320X the Cameras work, with the neu FSLabs A319X the cameras doen´t work.

 

Sorry, no problems here with with both FSL A320 and A319. Both work flawlessly - both installed on two different computer systems each.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't have the Airbusses, my problem is with QW 787-8/9, and still can't get it to keep the camera views. I can set up a view and lock it to a keypad number, but as soon as I try to setup another view it just zooms back to the first view and zoomed in. I have the latest version of SimpleCam and have tried un/reinstalling it a couple of times, but still no luck. As I mentioned, I didn't have any problems with P3Dv4.2. I updated the client and content to 4.3 , and followed LM's guide how to do it, AND all other addons works fine, just not SimpleCam. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also for me. P3Dv4.3 and the new Aerosoft A318/319 Pro

 

I can setup all the Cams and they work in the Session. When starting P3D new, all the Cams are lost.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Jlund said:

Lonewulf47,  are there any updates to Simplecam for P3Dv 4.3, cause I still can't get it to work with it? 

 

Jlund

No, there are no updates. Nevertheless I must add that I use it since the beginning with P3D V4.3 without any problems. You might want to check whether SimConnect is still working properly after upgrading from V4.2 to .V4.3. In rare cases SimConnect needs to be reinstalled. Other than that I don't see anything wrong as - as I mentioned before - I use SimpleCam on two different systems with P3D V4.3 without any problems. Be also sure that no other programs accessing the Camera Positions are in conflict with SimpleCam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...