Jump to content
dutchkip

No traffic showing on display unit

Recommended Posts

Hi there,

 

I've got Global traffic installed which shows up nicely in the scenery but it does not show up on the display unit.

All traffic boxes are ticked but not showing.

Is there a solution for this or is Global traffic too new to get recognised by EFB?

 

Regards

Leo de Haan

Scotland

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Leo,

Quote

All traffic boxes are ticked

do you mean the check boxes in the settings, or do you mean the 'button' on the 'chart objects menu bar'?

 

Maybe it is also an issue with SimConnect. Try to reduce the amount of AI traffic to be displayed to a minimum (just to see whether it works). If it works, try to slightly increase the amount of traffic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, aivlasoft said:

Hi Leo,

do you mean the check boxes in the settings, or do you mean the 'button' on the 'chart objects menu bar'?

 

Maybe it is also an issue with SimConnect. Try to reduce the amount of AI traffic to be displayed to a minimum (just to see whether it works). If it works, try to slightly increase the amount of traffic.

Hi Urs,

 

I mean the check boxes in settings/charts/traffic. (AI/Multiplayer traffic and online traffic)

Reduced traffic from 50% to 20% but makes no difference.

 

Regards

Leo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Leo,

did you also activate the "TRFC" option on the 'chart objects menu bar'?

 

On 5/31/2018 at 9:37 AM, dutchkip said:

Reduced traffic from 50% to 20% but makes no difference.

Try to reduce to 10% for GA traffic and Airliners. Try to reduce all other settings (ships, boats etc.) to 0%.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/4/2018 at 10:10 AM, aivlasoft said:

Hi Leo,

did you also activate the "TRFC" option on the 'chart objects menu bar'?

 

Try to reduce to 10% for GA traffic and Airliners. Try to reduce all other settings (ships, boats etc.) to 0%.

 

Hi Urs.

 

It's still not showing any traffic on the map.

Not to worry, new version coming out soon will see what happens then.

It might even be a Global Traffic problem, maybe it doesn't broadcast the planes or something like that.

 

Regards

Leo

Share this post


Link to post
Share on other sites

×