Jump to content

ScottecLEMD

Members
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Guys, Is there any update on whether FTX 4 is now compatible with EFB V2? Just about to do a clean install but don´t want to waste my time on FTX4 if there is still an issue. Many thanks, Ken
  2. Doh Thanks Lonewolf! Cant´see the wood for the trees. Brgds Ken
  3. Hi Urs, I don´t hear nay sound when passing over the waypoint in my Flightplan. The sound is assigned in the Sounds folder and if I press play I can hear it, However, I never hear it in the active flight plan. Any ideas? Thanks Ken
  4. And, happy to report, no flickering today after the applying the fix above. Thanks ggerolamo Un saludo, Ken
  5. Hi Urs, Same for me. However, let me say that this only started following the latest Windows Build installation and subsequent update. It has been working flawlessly for me up until that point. I narrowed this down to EFB by disabling all my addons until the flickering disappeared. And now I can reproduce it each and every time. I´ve moved the EFB window around to ensure that it is not near the main Sim window ( 3 monitors) but still the flickering. NB: It´s only when the client is running; ive not noticed any flickering with just the server. It´s almost impossible to try and capture the screen as it happens at irregular but frequent intervals. It is almost as if a message box is trying to load in the sim but disappears before it has time to load and all you get is a black line for less that a second. I have made the changes as suggested and will report back tomorrow. Best regards, Ken
  6. Thanks Urs, FYI it only started happening with Airac 1907. brgds Ken
  7. Hi Urs, Yes I do and just updated it also to Airac 1909. I had let my subscription lapse one month so missed out on 1908. Brgs ken
  8. Hi Urs, Recently, whenever I rebuild the Database, I see rapidly scrolling messages containing Invalid Nav Ident messages. I am using Navigraph Airac 1909 but also noticed this with 1908. Have you seen this before? Also, NOT using Orbx Central V4, still on V3. Any ideas would be most welcome. Thanks Ken
  9. Hi Urs, It would appear that the Shetland Islands in Scotland have gained some very high mountains, with MSA at 21,2. I guess there is some rogue data somewhere, do you know? I´ve flown here IRL on more than one occasion and I can confirm no such mountains exists Many thanks Ken Moved to proper forum by admin
  10. Hi Urs, Is there any possibility to configure the display screen to show the actual AI Flight Level/Height instead of the Flight Level/Height relative to the user aircraft? Many thanks, Best regards Ken
  11. Hi Urs, many thanks for providing the transparent AI label option. The display looks so much better and uncluttered now. brgds, Ken
  12. You beat me to it - but here are my settings if you want to compare: I add to the AirlineShort name as and when they appear on the screen. [Ground] Line1={4} {5} Line2={6}-{7} Line3={2} {10} [ZoomGround] Value=15 Line=3 [World] Line1={4} {5} Line2={6}-{7} Line3={2} {10} [ZoomWorld] Value=15 Line=3 [Airline] Shorten=True SetBlankPrivateGa=True [AirlineShort] AEROFLOT=AFL AIR BERLIN=BER AIR CANADA=ACA AIR HOP=HOP AIRFRANS=AFR AMERICAN=AAL CARGOLUX=CLX CHANNEX=EXS DELTA=DAL EASY=EZY EMIRATES=UAE EUROWINGS=EWG FLYER=CFE GERMAN WINGS=KFK ICEAIR=ICE JERSEY=BEE KESTREL=TCX LOGAN=LOG LUFTHANSA=DLH NEW ZEALAND=ANZ NOR SHUTTLE=NAX NORTRANS=IBK POLLOT=LOT PRIVATAIR=PTI QATARI=QTR RYANAIR=RYR SCANDINAVIAN=SAS SPEEDBIRD=BAW Speedbird=BAW STOBART=STK TOMSON=TOM TURKISH=THY UKRAINE INTERNATIONAL=AUI UNITED=UAL VIRGIN=VIR WESTJET=WJA WIZZAIR=WZZ WOW AIR=WOW
  13. Not at my PC right now but will post my AI Label setting, which is all explained in the client manual.
  14. Hey Manfred That's what I am after, never thought on changing the map background. Will give it a go, thanks. Brgds ken
×
×
  • Create New...