Jump to content

frankpost

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. frankpost

    Databses keep on loading

    I upgraded FSUIPC from 5 to 5.15. Now the client is OK again. Tnx Frank
  2. frankpost

    Databses keep on loading

    Yes it did... Frank
  3. Hi guys, I updated through Navigraph for EFB 2 and rebuild my databases.The client (on a 2nd PC) stays on loading the airports. Please Help! Server_201812241532.txt.zip Client_201812241533.txt.zip
  4. frankpost

    loading database files (airports)

    Hi Oskar, Attached the supprotfiles and logs Frank serverLogfile.txt Server_201807191419.txt.zip Client_201807191417.txt.zip
  5. frankpost

    loading database files (airports)

    Thanks Mr. ATC, but no change! I downloaded with Navigraph to the Server-file. In the DbBuilder\Ready-file I see the new downloads, but when I try to update throught the DbBuilder it only sees the old Navigraph cycle. And when Istartup the Client on my other OPC I get buzzers again… and the airports-database stays on loading. Frank
  6. Hi Guys, I'm using the EFB with the server on my FlightPC and the client on a seperate PC. Using Navigraph to update the aircycles. The new airac-files go into the AivlaSoft\Airac\Navigraph FMS Data folder. When I update through the DatabaseBuilder it says: No AIRAC-data found. And I keep on getting buzzers when starting up the client and it starts synchronizing or loading the databases on the client. I reinstalled everything with the latest updates, but the problem remains. What to do?? Frank
  7. frankpost

    loading database files (airports)

    Hi Guys, I'm using the EFB with the server on my FlightPC and the client on a seperate PC. Using Navigraph to update the aircycles. The new airac-files go into the AivlaSoft\Airac\Navigraph FMS Data folder. When I update through the DatabaseBuilder it says: No AIRAC-data found. And I keep on getting buzzers when starting up the client and it starts synchronizing or loading the databases on the client. I reinstalled everything with the latest updates, but the problem remains. What to do?? Frank
×